A sütés napján füstölt szalonnával és fokhagymával tűzdeljük meg, ezután 8 órán át sütjük. Nem főzzük elő, nehogy az értékes ízek és aromák távozzanak a húsból. A sütést kizárólag száraz bükkfával végezzük, ennek a fának a legkisebb a toxintartalma illetve finom füstjéből értékes aromák és pörzsanyagok keletkeznek. A sült malac mellé grillcsülköt is tudunk készíteni. Válogatott 1,2-1,5 kg-os csülköket tisztítás után, bőrét gondosan kockázzuk, hogy a fűszer bejusson a hús mélyebb rétegeibe és a tálalásnál is megkönnyítse a dolgunkat. A fűszer, amivel a csülköt bepácoljuk titkos recept alapján, 3 féle fűszerkeverék meghatározott arányából áll össze. Ezután a csülköt szintén bükkfán kb.: 4 órán át sütjük, sütés közben fűszeres zsírral locsolgatjuk, hogy ne száradjon ki.
Vállaljuk céges rendezvényeken, házi kerti partykon, születésnapokon, esküvőkön a malacsütés elkészítését.
Rendezvényszervezők, catering cégek megkeresését is szívesen vesszük malacsütés lebonyolítására.
furedimalacsuto.hu | Motor: WP | Sablon: Netstilus | Kinézet: K@tilla | Tartalom: Látvány Malacsütés Rendezvényeken
Felhívjuk a figyelmet, hogy az oldal „cookie”-kat (sütiket) használ. Fontos azonban tudni, hogy ezek semmilyen adatot nem tárolnak illetve küldenek az oldal látogatóiról vagy böngészési szokásairól, csak is az oldal használatát segítik. Weboldalunk használatával Ön beleegyezik a cookie-k használatába. Ha mégsem szeretné akkor az internetböngésző beállításainak megváltoztatásával a sütik küldése letiltható!
2005 - 2025 © Füredi MalacSütő